PAPA MARIO ALMERE

PAPA MARIO ALMERE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 473 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Papa Mario Almere. Meer weten? Ontdek meer

10 sep 2022 om 9:44 Echt de beste van Almere en omstreken altijd goed Pizza komt goed heet aan.
16 aug 2022 om 21:11 Top bedrijf grote pizza en rijk gevuld kunnen velen andere bedrijven een voorbeeld van nemen. Waar voor je geld
3 aug 2022 om 22:43 Het werd op tijd gebracht, de pizza's waren nog gloeiend heet en ze waren erg lekker!!!
26 jul 2022 om 19:29 Altijd goede pizza's en snel bezorgd.
18 jul 2022 om 18:48 Ik kreeg een verkeerde bestelling (kan gebeuren!) en ik dus bel naar restaurant. Toen kreeg ik de meest bizarre, respectloze benadering van de eigenaresse! Ze schreeuwde en wilde mij niet helpen, liet niet uitpraten en hing op met ‘zoek het uit’?!!!!
16 jul 2022 om 17:28 Er zaten 2 vliegen in mijn pizza
15 jul 2022 om 22:26 Dit is de 2e keer dat ik hier pizza’s bestel en het was weer smullen (2x tonno). 33cm ruim belegde pizza’s. Bezorging op 19:15 gezet en ze waren precies op tijd. 5/5
14 jul 2022 om 0:30 Het was smakelijk ( calzone en pizza carbonara)
10 jul 2022 om 8:46 Goede pizza’s. Alleen heel jammer dat het een half uur te laat was en ik de verkeerde bestelling kreeg.
7 jul 2022 om 8:03 Het ging even mis met plek vd bezorging maar het kwam goed
22 jun 2022 om 22:28 Prima pizza en snelle bezorging.
19 jun 2022 om 21:29 Eerste keer hier besteld, echt top kwaliteit! Vriendelijke mensen en het eten was echt top. Bedankt voor het heerlijke eten Papa Mario